Google Fotoknihy zřejmě nabídnou předplatné

Google Fotoknihy zřejmě nabídnou předplatné
2020-02-03T20:14:14+02:00
• 4. 2. 2020

Google na jedné ze svých konferencí před nějakou dobou představil službu Fotoknihy, kdy si vyberete ze svých snímků ze služby Google Fotky jednotlivé fotografie a následně si je můžete nechat vytisknout a nechat zaslat samotným Googlem. Služba jako taková je dostupná i v Česku, kde minimálně zaplatíte 333 Kč za 20 stránek o rozměrech 18 x 18 cm. Nyní se ale začíná testovat verze s předplatným.

Google Fotky a předplatné pro Fotoknihy

Asi jste si všimli, že v poslední době se mnoho služeb soustřeďuje na možnost předplatného, přičemž největší úspěch lze pozorovat u streamovacích služeb. Nedávno jsme se dočkali podobné možnosti u her a aplikací, ale jak to vypadá, i Fotoknihy od Googlu mají své předplatné.

V podstatě dochází k testování a služba je zatím dostupná jen v USA, kde v podstatě společnost testuje, jestli bude služba úspěšná. Cena je stanovena na 7,99 dolarů měsíčně, což je v přepočtu přibližně 182 Kč bez daně. Za tuto sumu dostanou uživatelé každý měsíc fotoknihu s deseti snímky, které vybere uměla inteligence společnosti Google. Nevypadá to na možnost ovlivnění nebo úpravy ze strany uživatele.

Při nastavování služby lze vybrat jednu ze tří kategorií. Nabízí se tak například domácí mazlíčci, scenérie anebo od všeho něco. Za předpokladu, že fotíte velmi dobře a každý snímek je unikát, může se jednat o zajímavou službu, ale jak bude fungovat v praxi, na to si budeme muset počkat. Ostatně i nyní je služba jen na pozvánky a Google ji označuje jako trial, tedy takový pokus. Možná zkouší schopnosti své umělé inteligence.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat