Samsung Good Lock 2020 podporuje Android 10 a dark mode

Samsung Good Lock 2020 podporuje Android 10 a dark mode
2020-02-03T18:00:33+02:00
• 3. 2. 2020
1

Good Lock 2020 společnosti Samsung je skutečně velmi užitečná aplikace. Ta vám v praxi umožní přizpůsobit uzamčenou obrazovku, rychlé nastavení, Edge Lightning efekty a mnoho dalšího na telefonech Galaxy. Na rozdíl od většiny ostatních aplikací však musí být Good Lock zcela přepracován, aby mohl být kompatibilní s nejnovější verzí operačního systému Android. 

Good Lock 2020 od Samsungu přichází

Jsou tomu již dva měsíce, co společnost zveřejnila stabilní aktualizaci systému Android 10. Navíc po dlouhém vývoji nyní konečně zveřejnila také Good Lock 2020, nejnovější verzi pro Android 10 a One UI 2.0. Pokud tedy patříte mezi majitele telefonu Galaxy se systémem Android 10, můžete si nyní novou aplikaci stáhnout přímo z Galaxy Store.

Good Lock 2020 Good Lock 2020 Good Lock 2020

Doporučujeme starou verzi aplikace odinstalovat a následně znovu nainstalovat novou verzi. Samozřejmě v případě, že jste aplikaci dříve používali na systému Android Pie a nedávno přešli na Android 10. Jakmile bude váš telefon vybaven novou aplikací od Samsungu, můžete přistoupit ke tažení jednotlivých pluginů, jako jsou, Task Changer, QuickStar, MultiStar, a Routines.

Nejnovější aplikace navíc přináší podporu tmavého režimu a modul Lockstar získává možnost uspořádat prvky tak, aby odpovídaly pozadí pomocí AI technologie. Aktualizovaná aplikace a její moduly však bohužel nejsou zatím k dispozici na všech trzích.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Pavel Milli

6. 2. 2020, 6:46

Ještě by chtělo uvést, že v České republice aplikace nefunguje a na store ji nenajdete!!!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat