Galaxy A70e poprvé pod drobnohledem

Galaxy A70e poprvé pod drobnohledem
2020-02-21T15:00:22+02:00
• 21. 2. 2020

Grafika: @onleaks

Jihokorejský technologický gigant představil v březnu loňského roku model Galaxy A70, přičemž jeho nástupce A70s se dostavil o něco později. Nyní se na internetu objevují spekulace týkající se dalšího, levnějšího modelu Galaxy A70e. 

Galaxy A70e nabídne 6,1palcový displej a další

Podle zveřejněných informací nabídne model Galaxy A70e velký 6,1palcový displej. Zobrazovací panel v tomto případně bude mít poměrně tlusté rámečky kolem, což prozatím nepůsobí tak dobře. Jen pro zajímavost, Galaxy A70s nabízí 6,7palcový AMOLED displej s menšími rámečky. 

Galaxy A70e

Grafika: @onleaks 

Nicméně, v tomto případě bude čtečka otisků prstů umístěna na zadní straně telefonu – Galaxy A70 a 70s jej mají přímo v displeji. Místo nového USB-C portu by měl Samsung použít starý microUSB konektor. Ihned vedle konektoru pak bude k dispozici reproduktor a 3,5mm jack konektor. Celkové rozměry telefonu by měly činit 156,8 x 76,45 x 9,35 mm. Pokud ale budeme brát v úvahu i zadní vystouplé fotoaparáty, celková tloušťka bude činit 9,45 mm.

Galaxy A70e

Grafika: @onleaks

Levnější varianta ale bude přeci jen něčím zajímavá. Na zadní straně totiž má být k dispozici hned trojice fotoaparátů. Ty by pak měly být uspořádány svisle. V současné chvíli se však jedná o jediné dostupné informace, které máme. V nadcházejících týdnech bychom se měli dočkat více podrobností.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat