Chytré sportovní hodinky za 480 Kč nyní na Cafago.com sponzorvaný článek

Chytré sportovní hodinky za 480 Kč nyní na Cafago.com [sponzorvaný článek]
2020-02-28T12:00:32+02:00
• 28. 2. 2020
1

Dnes si představíme zajímavé hybridní hodinky, které nabízejí příznivou cenu a masivní konstrukci. Podporují notifikace z vašeho chytrého telefonu a zároveň nabízí úctyhodnou výdrž baterie až jeden rok. Samozřejmostí je také podpora sledování vaší aktivity jako třeba ušlé kroky a kalorie.

LOKMAT MK28 Smart Watch

Tyto chytré hodinky pro propojení s vaším telefonem používají Bluetooth 4.0. Jedná se o hybridní hodinky a tak za klasickými fyzickými ručičkami se nachází jednoduchý zobrazovací panel pro nofitikace. Hodinky dokáží upozornit na příchozí hovor, zprávu a upozornění ze sítí Twitter, Facebook, WhatsApp a Skype.

Tyto chytré hodinky Lokmat MK28 kupujte zde za 477 Kč
(sleva 54 %)

Nastavit si můžete denní cíl ušlých kroků a ty pak sledovat přímo na displeji hodinek. Můžete také na dálku až 10 metrů pořizovat snímky z vašeho telefonu. Voděodolnost je pouze proti postříkání vodou. Skvělou funkcí je možnost tichého probuzení pomocí vibrací. Chytré hodinky Lokmat MK28 jsou dostupné ve třech barvách – černé, zelené a modré.

Pro spárování s mobilním telefonem potřebujete systém Android 6 a novější a nebo iOS 7 a novější, což splňuje většina telefonů. Tyto chytré hybridní hodinky můžete nyní pořídit ZDE se slevou 54 procent za 477 Kč v obchodě Cafago.com. Více podrobností o hodinkách se pak dozvíte také na tomto odkazu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jitka Kroupalová

13. 3. 2020, 15:48

Dlouho jsem se rozhodovala, ale nakonec jsem si koupila od Honoru MagicWatch 2 a musím říct, že volby určitě nelituju. Hodinky vypadají skvěle a fungují tak, jak mají. Nakonec jsem nejvíc ocenila monitoring tepu při sportu, snažím se totiž zlepšit si kondičku, takže hodinky využívám denně ke sportu. Zatím jsem u těch fitness programů určených pro běh, ale těším se, až vyzkouším i ty další 😊 A je super, obrazovka pořád svítí, takže nemusím všelijak kroutit zápěstím. Zároveň to ale nevybíjí baterku, stačí tak jednou za týden.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat