Apple Music nabídne nové uživatelské rozhraní

Apple Music nabídne nové uživatelské rozhraní
2020-02-20T15:00:14+02:00
• 20. 2. 2020

Zdroj: MacRumors

Hudební streamovací služba Apple Music si pro své uživatele připravila nové uživatelské rozhraní. Nové UI je možné nalézt konkrétně u alternativních alb. V praxi to tak znamená, že uživatelé nyní mohou jednodušeji zjistit, zda k poslouchanému albu existují i nějaké zajímavé alternativy. Zpravidla se jedná o explicitní texty, remasterované verze, remixy a podobně. 

Apple Music bude mít vylepšené UI

Tímto způsobem se Apple snaží předejít situaci, kdy posluchač má ve své knihovně jedno album hned několikrát kvůli různým verzím. Uživatelské rozhraní má za úkol tyto knihovny udělat přehlednějšími. Aktualizace se právě zavádí a proces rozšíření je velice pomalý, takže může chvíli zabrat, než se objeví i ve vašem iOS zařízení. 

Apple Music

Chcete-li zjistit, zda má vámi přehrávané album i jiné verze, stačí se podívat do sekce s alby. V přehrávaném albu tak přejděte do spodní části aplikace, kde byste alternativní alba měli najít. Na tato alba můžete ale také narazit v sekci Friends Mix, tedy v seznamu skladeb, které vaši přátelé poslouchají. 

Apple již dříve podobné tiché změny připravil. Kromě toho jsme se tento týden dočkali také nového seznamu skladeb Replay 2020. Ten bude aktualizován každý týden a uživatelé zde najdou své nejoblíbenější / nejpřehrávanější skladby. Jak bylo již v textu uvedeno, společnost nové UI pomalu a jistě rozšiřuje. Pokud nové rozhraní u sebe nevidíte, budete si muset ještě chvíli počkat.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat