Xiaomi představilo hodinky Children Learning Watch 4Pro

Xiaomi představilo hodinky Children Learning Watch 4Pro
2020-01-09T19:30:45+02:00
• 9. 1. 2020

Čínská společnost Xiaomi na právě probíhající konferenci CES 2020 rozšířila své portfolio nositelných zařízení. Přesněji se jedná o nové chytré hodinky Children Learning Watch 4Pro. 

Children Learning Watch 4Pro hlavně pro děti

Nové hodinky nenabízí ani zdaleka okouzlující konstrukční zpracování. Children Learning Watch 4Pro jsou totiž vybaveny poměrně objemnou konstrukcí, přičemž její kus ještě lehce vyčnívá na svém konci. Na druhou stranu se díky tomu výrobci podařilo implementovat velký akumulátor s kapacitou 920 mAh a dva fotoaparáty.

Jeden fotoaparát nabízí 5 Mpx s clonou f / 2,4 a druhý 8 Mpx s clonou f / 2,2 s technologií „T-LENS ultra fast focusing“. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se v tomto případě stará operační paměť s kapacitou 1 GB. Nachází se zde také 8GB vnitřní úložiště pro ukládání soukromých dat, 4G LTE modem, NFC a GPS. Srdcem hodinek je pak procesor Snapdragon Wear 2500. 

Chytré hodinky jsou vybaveny operačním systémem Android 8.1 a speciálně navrženou nadstavbou, která se má líbit hlavně dětem. Pokud jde ale o skutečné vlastnosti, Meitu Children Learning Watch 4Pro nabízí desetinásobný AI polohovací systém pro větší přesnost a neuvěřitelných 24 různých možností sledování, což ocení hlavně rodiče. Dva fotoaparáty pak lze použít pro zajištění lepšího videa, například během videohovoru s rodiči. 

Hodinky nabízí Xiaomi Voice Assistant a Ai strojové učení. Právě tyto dvě funkce výrazně vylepšují vestavěné nástroje pro výuku angličtiny. K dispozici jsou také zábavné a matematické aplikace. Hodinky jsou vybaveny 1,78palcovým displejem s ochranou Gorilla Glass 3.

Meitu Children Learning Watch 4Pro budou na trhu v modré a růžové variantě. Pořídit si jej budete moci za zhruba 4 366 Kč bez DPH. Na trh by se měly hodinky dostavit již brzy.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat