Amazfit ukázal chytré hodinky GTR Lite

Amazfit ukázal chytré hodinky GTR Lite
2020-01-01T13:40:28+02:00
• 1. 1. 2020
3

Nový přírůstek mezi nositelná zařízení zařadila společnost Xiaomi, která si pod značkou Amazfit připravila ořezanou verzi chytrých hodinek GTR s přívlastkem Lite. Čínský výrobce spustil speciální akci, kde získáte jak slevu na hodinky, tak rovnou navíc přibalí jeden pár řemínku v hodnotě 10 dolarů (tj. cca 227 Kč). Standardní verze Amazfit GTR patří aktuálně mezi nejprodávanější zařízení, takže novinka bude mít vysoko nastavenou laťku.

Huami představilo nové hodinky Amazfit GTR

Minimum kompromisů

Zakulacený strojek vyrobený z odolné keramiky má průměr 47 mm a vyplňuje jej 1,39palcový AMOLED displej s rozlišením 454 x 454 pixelů, který chrání odolné sklo Gorilla Glass 3. Vodotěsnost je podložena certifikací 5 ATM, čili plavání maximálně do 50 metrové hloubky jim nedělá vůbec žádný problém. Kromě plavání můžete sledovat dalších 7 základních fitness aktivit. Baterie s kapacitou článku 410 mAh slibuje výdrž od 24 do 74 dnů dle závislosti používání.

Uvnitř naleznete více než 100 rozdílných ciferníků, přičemž nemusíme snad ani zmiňovat funkce jako je měření tepové frekvence, ovládání hudebního přehrávače, upozornění na zprávy nebo telefonní hovory. Mezi ostatní prvky výbavy patří podpora Bluetooth 5.0, kompatibilita se zařízeními Android 5.0 a vyšší či iOS 10 a vyšší. Prodejní cena začíná u hranice 110 dolarů (tj. cca 2 494 Kč) a prvních 1 000 zákazníků obdrží k dobru jeden řemínek.

Zdroj: wccftech.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Pavel Kříž

2. 1. 2020, 14:27

NFC je v nasich vodach stejne nepouzitelne. Mozna tam nebude ta jejich nefunkcni GPS, na kterou odmitaji uznat reklamace a ani aktualizace FW to nevyresily.

Jiří Pacák

1. 1. 2020, 21:20

Pavel Podráský : Obávám se že to bude absence NFC…

Pavel Podráský

1. 1. 2020, 18:48

A nehodilo by se třeba napsat jaký je rozdíl této Lite verze od plnohodnotných GTR?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat