Oppo Enco Free – silná konkurence pro AirPods

Oppo Enco Free – silná konkurence pro AirPods
2020-01-01T11:44:08+02:00
• 1. 1. 2020

Společnost Oppo se oficiálně pochlubila novými sluchátky s názvem Enco Free. Ty sice na první pohled vypadají jako bezdrátové sluchátka AirPods od kalifornského Applu, ale nejen množstvím funkcí a konečnou prodejní cenou má navrch novinka od čínského výrobce. Prodej dvou variant odstartuje začátkem roku 2020 s tím, že třetí verze v atraktivní růžové dorazí až v polovině února na den svatého Valentýna.

Více než den poslechu

Nabíjecí pouzdro má v čele jeden LED indikátor, vyobrazenou značku firmy, USB-C port pro dobíjení a tlačítko ke spárování. Po prvním spárování se sluchátka okamžitě připojí po otevření pouzdra. Uvnitř krabičky je ukryta 410mAh baterie a ve spojení s 31mAh bateriemi ve sluchátkách vydrží 15 hodin telefonování nebo 25 hodin poslechu hudby při 50% hlasitosti. Bez pouzdra lze 3 hodiny volat a 5 hodin poslouchat hudbu.

O velmi kvalitní zvukový výstup se stará funkce redukce šumu nebo dvojitý magnetický obvod. Z vlastností můžeme zmínit frekvenční rozsah v rozmezí 16 Hz – 20 kHz, minimální latenci 120 ms či certifikaci odolnosti IPX4. Podpora technologie Bluetooth 5.0 zajišťuje max. dosah 10 metrů. Nechybí také gesta pro úpravu hlasitosti, ovládání hudebního přehrávače a přijímání hovorů. Navíc Oppo přibaluje tři velikosti silikonových hrotů na co nejpohodlnější nošení. První prodejci zahájí prodej od 31. prosince za líbivou cenu v přepočtu 2 274 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat