Samsung oficiálně oznamuje Galaxy Tab S6 5G

Samsung oficiálně oznamuje Galaxy Tab S6 5G
2020-01-30T09:40:22+02:00
• 30. 1. 2020

Pátá generace telekomunikačního standardu otevírá slavnostně svou bránu prvnímu tabletu a stojí za ním společnost Samsung, která tímto získává prvenství v celosvětovém měřítku. Ačkoliv jihokorejský výrobce prvně omezil dostupnost pouze na domovský trh, tak novinka s názvem Galaxy Tab S6 5G přijde také do ostatních koutů světa během blízké budoucnosti. Ovšem model nedoznal výrazných změn oproti podobnému zástupci Galaxy Tab S6 LTE.

Rychlost centrem pozornosti

Celý přední panel zabírá 10,5palcový Super AMOLED displej s QHD+ rozlišením a 8megapixelová kamerka. Uvnitř si našla místo 6GB operační paměť RAM, 128GB interní úložiště nebo čipová sada Snapdragon 855 od Qualcommu, kterou doplnili o 5G modem Snapdragon X50. Kvalitní zvukový doprovod zajišťují celkem čtyři výkonné reproduktory od známého AKG podporující technologii Dolby Atmos.

Článek baterie s kapacitou 7 040 mAh dobijete přes nasazený vstup pro USB typu C a ke snadnějšímu ovládání přispívá přítomný stylus S Pen. V zadní části vynikají alespoň dva objektivy fotoaparátu (13 + 5 MPx). V prodeji je pouze jedno barevné provedení (Mountain Grey) za plně odpovídající cenu v přepočtu 19 462 Kč. Navíc Samsung po omezenou dobu bude prvním zákazníkům přibalovat zdarma například ochranný obal Book Cover s klávesnicí či ochranné sklíčko od Whitestone.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat