Pojistnou událost nyní můžete ohlásit přes mobilní aplikaci KB

Pojistnou událost nyní můžete ohlásit přes mobilní aplikaci KB
2020-01-27T09:40:30+02:00
• 27. 1. 2020

Komerční banka umožňuje svým zákazníkům přístup ke svému účtu a dalším produktům prostřednictvím aplikace Mobilní banka, která nově nabízí i možnost nahlášení pojistných událostí. Není tedy potřeba kontaktovat telefonicky operátora na lince ohledně pojistné události, stačí využít aplikaci přes Android či iOS. Novinka přišla do aplikace před koncem roku. Banka se tak snaží minimalizovat nutnost přímého kontaktu s klientem a tak oběma stranám ušetřit čas.

Obdoba konkurenčních bank, avšak s několika drobnostmi navíc

Aplikace od Komerční banky s názvem Mobilní klíč dělá stejné služby, jako aplikace jiných bank. Mezi základní funkce patří zobrazení finančního stavu na účtu, umožní vyhledat blízké bankomaty, nastavíte si snadno limity na účtu i na kartě, vykonáte platbu a tak dále. Kromě těchto základních funkcí nabízí i možnost podívat se na finanční produkty KB a nasimulovat si například výši hypotéky či spotřebitelského úvěru. Aplikace podporuje i WearOS, pro uživatele podstatné informace může tedy nosit na zápěstí v hodinkách.

Mobilní banka

Mobilní banka nově nabízí pro koncového uživatele i možnost nahlášení pojistné události prostřednictvím aplikace. Uživatel může bance nahlásit pojistnou událost jak škodu na majetku, tak i když se stane úraz. Uživatel samozřejmě musí mít aktivní produkty Pojištění majetku či MojeJistota. Při hlášení události je možné rovnou zaznamenat veškeré potřebné dokumenty a i fotografie a následně je skrze aplikaci odeslat a vyčkat na plnění pojistné události.

logo-app Mobilní banka 2 Komerční banka, a.s. Zdarma ANDROID logo-app Mobilní banka Komercni banka a.s. Zdarma iOS

Zdroj: tisková zpráva

 

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat