IKEA představila nové reproduktory

IKEA představila nové reproduktory
2020-01-28T13:30:11+02:00
• 28. 1. 2020

Dva a půl roku poté, co společnost IKEA poprvé oznámila spolupráci se švédským designerským týmem Teenage Engineering, se výrobky konečně začínají pořádně prodávat. Například řada Frekvens bude podle švédské firmy dostupná v amerických obchodech již od 1. února 2020. 

IKEA má své další produkty

Teenage Engineering se na trhu proslavil hlavně díky svým hudebním produktům. Cit pro hudbu se projevil také u řady Frekvens, na které firma společně s IKEA pracovala. V tomto případě jsou produkty vybaveny nejen reproduktory, ale také světly, které je možné dálkově ovládat. Celkově IKEA prodává dva reproduktory, jeden model za 69,99 dolarů (cca 1 595 Kč bez DPH) a druhý kompaktnější model za 19,99 dolarů (cca 455 Kč bez DPH). Zakoupit si ale můžete také subwoofer za 149 dolarů (zhruba 3 397 Kč bez DPH). 

IKEA IKEA

Zbytek nabídky zahrnuje více tradičních produktů značky IKEA a jsou navrženy tak, aby vám pomohly vytvořit malou domácí diskotéku. Zakoupit si tak můžete různá světla, nábytek, nádobí a další produkty, jako je reflexní pláštěnka. Navíc lze mnoho světel a produktů vzájemně propojit. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat