WhatsApp bude nyní fungovat i jako úkolníček

WhatsApp bude nyní fungovat i jako úkolníček
2019-12-06T15:00:44+02:00
• 6. 12. 2019

Aplikace pro zasílání zpráv jsou stále všestrannější, přičemž je známo, že Facebook Messenger a Telegram nabízí doplňky třetích stran. Any.do v tomto ohledu vidí velký potenciál, respektive ve službě WhatsApp. A právě s touto aplikací nyní oznámil spolupráci. Díky této nové spolupráci budete moci vytvářet úkoly a získávat připomenutí přímo v aplikaci WhatsApp. 

WhatsApp spolupracuje se službou Any.do

Od dnešního dne můžete psát textové soubory Any.do, například „Aktivovat si předplatné Dotekomanie.cz“ nebo „Zalévat rostliny“. Speciální robot také bere na vědomé předávané zprávy, takže když vám někdo připomene, že máte vyzvednout cestou domů své dítě, můžete si nechat vytvořit upozornění skrze Any.do. 

Poté, co něco napíšete, Any-do se vás zeptá, zda si přejete daný úkol připomenout, a pokud ano, zeptá se na datum a čas. Můžete odpovědět svým přirozeným jazykem a psát fráze jako „zítra ráno“ nebo „dnes v 18 hodin“. Jakmile si nastavíte čas upozornění, robot vám následně pošle zprávu WhatsApp, která vám danou položku připomene. 

Všechny úkoly přidané přes WhatsApp se také automaticky synchronizují s vaším běžným Any.do to-do listem, přičemž chatbot WhatsAppu vám připomene, kdy daný úkol bude probíhat. 

logo-app Any.DO To Do | Seznam úkolů Any.do Zdarma ANDROID logo-app WhatsApp Messenger WhatsApp Inc. Zdarma ANDROID logo-app Any.do: To-Do List & Calendar Developer Zdarma iOS logo-app WhatsApp Messenger Developer Zdarma iOS

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat