Lawnchair 2 vychází ve stabilní verzi – Pixel vzhled pro každého

Lawnchair 2 vychází ve stabilní verzi – Pixel vzhled pro každého
2019-12-01T15:00:56+02:00
• 1. 12. 2019
1

Jednou z oceňovaných vlastností systému Android je možnost přizpůsobení. V Obchodě Play najdeme hodně aplikací (launcherů) upravující vzhled hlavní obrazovky, ale to není vše. Mnoho z nich má k dispozici nejrůznější nastavení, gesta a další možnosti. Pokud ale chcete na svém zařízení vzhled z Pixel launcheru od Googlu, možnosti se tak trochu zužují. Zde hodně záleží na tom, jestli si chcete dát práci s nastavováním, nebo sáhnete po připraveném launcheru. jedním z nich je Lawnchair 2. Ten byl delší dobu v testování a nyní je k dispozici ve stabilní verzi.

Lawnchair 2

Tvůrci tohoto launcheru chtěli přinést vzhled s Pixel mobilů od Googlu na každý smartphone s Androidem. Zde je nutnost mít minimálně Android 5 a můžete mít na svém mobilu vzhled jako od Googlu. Stejně jako podobné aplikace, i zde je možnost mít Google Feed na levé straně plochy. Pokud mobil nedisponuje nativně touto možností, lze stáhnout speciální aplikaci, která dodá tuto možnost.

Nová stabilní verze Lawnchair 2 přináší přepracovaný vzhled hlavní obrazovky a nastavení. Hlavní novinkou je ale „At a Glance“ widget, který sice vypadá jako od Googlu, ale přináší dodatečné nastavení. To práve ve verzi od Googlu zcela chybí, ale zde si můžete pohrát s tím, co se má zobrazovat.

Další novinkou je možnost vytvoření si záložek v seznamu aplikací, tzv. taby. Také přibyla podpora aplikací jako Sesame a Homefeeder.  Vývojáři přidali adaptivní nastavení ikon včetně další možností přizpůsobení. Nedílnou součástí je také oprava chyb a vylepšení stabilizace.

Sice najdete v Obchodě Play mnoho podobných aplikací, ale v tomto případě se nabízí vše přednastavené, přičemž je k dispozici jednoduché a rozsáhlé nastavení.

logo-app Lawnchair Launcher deletescape Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jiří Král

1. 12. 2019, 20:59

Požíval jsem už ve verzi alpha (bývalo zde trochu bugů a nebyl úplně optimalizovaný) a musím uznat že v několika věcech je lawnchair2 lepší jak nova. Ale záleží na tom jaký ma kdo styl. Doopravdy pěkná je například možnost používat více icon packů najednou. Navíc je svižný a má spoustu chytrých možnost

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat