Chuwi HiPen H6 si rozumí se Surfacem od Microsoftu

Chuwi HiPen H6 si rozumí se Surfacem od Microsoftu
2019-12-03T08:00:45+02:00
• 3. 12. 2019

Značku Chuwi si většina z nás může spojit s jejich tablety nebo přenosnými počítači, a proto i nejnovější přírůstek bude určen právě pro oba druhy zařízení. Společnost oficiálně představila dotykový stylus s názvem HiPen H6, který v produktové nabídce vystřídá původní generaci. Čínský výrobce do něj samozřejmě nasadil několik vylepšení včetně podpory vybraných zařízení mimo vlastní portfolio.

Zaujme cenou

Konstrukce vyrobena ze slitiny hliníku v sobě ukrývá hrot, u kterého došlo k navýšení počtu tlakových bodů z 2 048 na 4 096. To znamená nejen více než dvojnásobně větší citlivost při kreslení či psaní. Doprovodná aplikace zajistí pohodlnější práci díky schopnosti rozpoznání položené dlaně. Bohužel není známa přesná kapacita lithium-iontové baterie, ale je přislíbeno 90 dnů nepřetržitého provozu či setrvání 180 dnů v pohotovostním režimu.

Samotné nabíjení probíhá přes vstup pro microUSB kabel. Pero získalo certifikaci programu MPP (Microsoft Pen Protocol), což navíc přináší podporu tabletů a přenosných počítačů ze série Surface od Microsoftu. Přestože Chuwi nabízí stylus zatím pouze s notebookem UBook Pro, tak se hovoří o tom, že prodejní cena by měla odpovídat jedné pětině ceny Surface Pen. Cenovka 459 Kč vč. DPH z něj může udělat bestseller.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat