Samsung přináší tablet Galaxy Tab A Kids Edition (2019)

Samsung přináší tablet Galaxy Tab A Kids Edition (2019)
2019-10-12T19:30:56+02:00
• 12. 10. 2019

Zdroj: Samsung

1

Společnost Samsung nezapomíná ani na ty úplně nejmenší uživatele a pro něj oficiálně představuje nový tablet s názvem Galaxy Tab A Kids Edition (2019). Zařízení je kompletně přizpůsobeno dětem ve věku od 3 do 12 let, čemuž odpovídá hlavně designové zpracování a několik vylepšení v části softwaru. Jihokorejský výrobce si částečně ulehčil vývoj, když využil hardwarových prvků z již prodávaného tabletu.

Odolnost prvořadě

Co se týče seznamu specifikací, tak ten vychází z modelu Galaxy Tab A 8.0 (2019), který obsahuje 8palcový TFT displej s WXGA rozlišením, přední 2MPx kamerku, čtyřjádrový procesor Snapdragon 429 od Qualcommu, 2GB operační paměť RAM, 32GB interní úložiště, osamocený 8MPx fotoaparát nebo 5 100mAh baterii zajišťující až 13 hodin nepřetržité výdrže.

Celá konstrukce je potažena odolnou gumou ve čtyřech různých barvách (červená, fialová, modrá, zelená). Operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie doplňuje rozhraní Samsung Kids, které přináší zábavné a vzdělávací hry, videa, knihy – avšak pouze prvních 30 dnů.

Následně se budete muset rozhodnout v platbě – 8 dolarů/měsíc (tj. cca 187 Kč) či výhodnějších 60 dolarů/rok (tj. cca 1 403 Kč). Nechybí ani rodičovské funkce jako možnost nastavení denních limitů, sledování a přizpůsobování zobrazovaného obsahu. Prodej startuje už od 15. října za cenu od 150 dolarů (tj. cca 3 508 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Peter Jurček

12. 10. 2019, 23:32

Za tú cenu radšej nejakú Čínu ktorá má oveľa lepšie parametre a dám to do nejakého pevného obalu (bude to vyzerať rovnako obludne). A tam YouTube Kids ktoré je bezplatné. Rodičovská kontrola je aj tam.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat