Samsung chystá model Galaxy A91

Samsung chystá model Galaxy A91
2019-10-12T21:42:40+02:00
• 13. 10. 2019

Ještě do konce tohoto roku budeme svědky oznámení novinky nesoucí název Galaxy A91 (SM-A915F), kterou společnost Samsung pravděpodobně dokončuje v těchto dnech, neboť na veřejnost unikají téměř kompletní specifikace. Připravovaný telefon zařadí mezi nejlépe vybavené zástupce s tím, že vybrané prvky má sdílet s modelem Galaxy A90 5G (SM-A905G) a v některých částech jej dokonce mírně překoná.

Galaxy A90 5G je novinka se Snapdragonem 855

S vysokými ambicemi

Dopředu údajně nasadí 6,7palcový Infinity-U Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a 32megapixelovou selfie kamerku. Hlavní výkon dodá osmijádrový procesor Snapdragon 855 od Qualcommu, grafický čip Adreno 640, 8GB operační paměť RAM po boku 128GB interního úložiště podporující paměťové microSD karty. Celkovou výdrž má řídit 4 500mAh článek baterie doplněný o podporu rychlého 45W nabíjení.

Galaxy A90 5G

Z opačné strany budou k dispozici celkem 3 objektivy fotoaparátu – hlavní 48MPx, 12MPx ultra širokoúhlý a hloubkový 5MPx snímač. Samozřejmostí je LED blesk pro přisvětlení záznamů. Snímač otisků prstů tentokrát lze očekávat přímo pod čelním panelem. Uživatelským rozhraním doprovodí operační systém Android ve verzi 9.0 překrytý vlastním rozhraním Samsung One. Výpis specifikací uzavírá funkce dual-SIM, Bluetooth 5.0, USB typu C nebo dvoupásmové VoLTE.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat