Apple údajně chystá jednotný balíček streamovacích služeb

Apple údajně chystá jednotný balíček streamovacích služeb
2019-10-11T16:10:47+02:00
• 12. 10. 2019

Zdroj: Apple

Společnost s logem nakousnutého jablka již 1. listopadu spustí svou novou streamovací službu Apple TV+ pro širokou veřejnost. Oproti konkurenci nenabízí víceméně nic navíc, zato bude konkurovat, alespoň ze začátku, cenou. Jen za 139 Kč získáte přístup k celé databázi filmů a seriálů. Nutno podotknout, že při první registraci navíc získáte prvních sedm dní na vyzkoušení zdarma. 

Apple údajně chystá Apple Music, Arcade a TV+ v jednom

Ačkoliv cena je více než příznivá a lákavá, stále Applu něco chybělo. Už při představení služby Apple Arcade a Apple TV+ se vybízelo vytvořit a nabídnout zákazníkům balíček, kde by byly k dispozici všechny služby za jednu cenu. A právě to údajně nyní společnost chystá. 

Podle nejnovějších informací, jež kolují napříč celým internetem, se dočkáme jediného balíčku, ve kterém budou k dispozici služby Apple Music, Apple TV+ a Apple Arcade za jednotnou cenu. Hlavním hnacím motorem této myšlenky je podle všeho strach Applu ze ztrát příjmů. 

Společnost v současné chvíli nabízí roční předplatné zdarma, pokud si tedy zakoupíte zbrusu nový iPhone, iPad nebo Apple TV. Navíc můžete předplatné sdílet až se šesti dalšími členy, a to v rámci rodinného tarifu. Apple Music v současné chvíli stojí 149 Kč vč. DPH měsíčně. Očekáváme tak, že tento balíček se všemi třemi službami bude stát okolo 12 až 13 dolarů (cca 264 až 286 Kč bez DPH) měsíčně. 

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat