Nokia Power Earbuds jsou nová bezdrátová sluchátka s 3 000mAh baterií IFA

Nokia Power Earbuds jsou nová bezdrátová sluchátka s 3 000mAh baterií [IFA]
2019-09-06T15:00:52+02:00
• 6. 9. 2019

Společnost HMD Global netřeba nijak detailně představovat. Všichni totiž moc dobře víte, že právě díky této společnosti byla finská Nokia zachráněna před totálním krachem. Vzhledem k finanční injekci, kterou poskytl HMD Global, se Nokia dokázala dostat opět na trh s mobilními telefony a velice dobře se jí daří. Ovšem finská společnost není závislá jen na smartphonech, nabízí totiž také příslušenství. A právě této kategorii se nyní budeme věnovat, neboť Nokia představila zcela nový produkt. 

Nokia obohacena o „véčkový“ model, k dispozici je i odolný mobil [IFA]

Oficiálně: Nokia 7.2 a 6.2 přichází s Androidem 10 [IFA]

Nokia Power Earbuds s IPX7 a 3 000mAh baterií

V rámci světové a populární konference IFA v Berlíně byl představen zbrusu nový produkt pod názvem Nokia Power Earbuds. Jak již název napovídá, jedná se o zcela bezdrátová sluchátka do uší. Hlavním lákadlem této novinky je certifikace IPX7, tedy certifikace zaručující odolnost proti vodě. 

Bezdrátová sluchátka se s mobilním telefonem spárují prostřednictvím nejnovější bezdrátové technologie Bluetooth 5.0. Kromě certifikace se snaží výrobce nové zákazníky přilákat také na obří 3 000mAh baterii, které je uvnitř přenosného dobíjecího pouzdra. Samotná sluchátka pak nabízejí kapacitu 50 mAh. Nutno podotknout, že každé sluchátko můžete v rámci dokovací stanice dobít až 30krát, což v praxi znamená 150 hodin výdrže baterie. 

K dispozici je také vysoce kvalitní zvuk s 6mm grafenovými ovladači. Společnost do sluchátek implementovala dokonce podporu hlasového asistenta či dotykové ovládání, jenž se nachází po stranách sluchátek. Rozměry produktu činí 25 mm x 23 mm x 23,8 mm, zatímco nabíjecí pouzdro nabízí konstrukci 9 mm  x 48,5 mm x 31 mm. 

Dobíjecí stanici je pak možné dobít prostřednictvím konektoru USB-C. Sluchátka Nokia Power Earbuds budou v prodeji ve dvou variantách – černé a světle šedé. Cena pak bude činit 79 EUR, tedy zhruba 1 975 Kč bez DPH. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat