Instagram a IGTV umožňuje nové plánování příspěvků

Instagram a IGTV umožňuje nové plánování příspěvků
2019-09-19T13:30:50+02:00
• 19. 9. 2019

Společnost Facebook oficiálně vydala novou aktualizaci pro své Creator Studio, jenž umožňuje majitelům firemních účtů naplánovat své instagramové příspěvky a IGTV vysílání až šest měsíců dopředu. Nová funkce byla původně představena na International Broadcasting Convention v Amsterdamu.

Instagram přináší zajímavé změny

Možnost naplánovat obsah na Instagramu není úplně tak horkou novinkou. Ovšem nyní se funkce prezentuje jako služba, která odstraní některá nepříjemná omezení, která se doposud ve funkci vyskytovala. Tak například můžete k příspěvku přidat více obrázků, což je funkce, která v mnoha nástrojích třetích stran stále chybí. 

Například later.com zveřejnil velice dobrý přehled o tom, jak bude možné funkci používat v praxi. Kromě toho server poznamenal, že budete muset mít firemní účet, případně účet propojený s facebookovou stránku, abyste funkci mohli používat. Nicméně, v praxi budete moci naplánovat a spravovat své příspěvky na Instagramu, a to včetně IGTV. 

Kromě této novinky Facebook také oznámil několik nových funkcí pro živé vysílání videa, Watch Party a Creator Studio. Nově je připravena funkce, která umožní soukromě vysílat videa, díky čemuž bude možné zkontrolovat, zda přenos probíhá bez problému. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat