Runkeeper opouští platformu Wear OS, prý je velmi zabugovaná

Runkeeper opouští platformu Wear OS, prý je velmi zabugovaná
2019-08-20T11:26:43+02:00
• 20. 8. 2019

Podle nedávného e-mailu, který rozeslala společnost Runkeeper, se zdá, že její aplikace se stejným názvem bude již brzy odstraněna z operačního systému Wear OS, a to hned z několika zásadních důvodů. Dle Runkeeperu tato platforma není dobrou vizitkou, respektive se nevyplatí aplikace pro Wear OS vyvíjet. 

Runkeeper chystá aktualizaci pro Android

V e-mailu se mimo jiné uvádí, že společnost aktualizuje svou mobilní aplikaci pro Android, která právě verzi pro Wear OS nadobro odstraní. Kromě toho Runkeeper v údajném mailu uvedl, že i nadále chce poskytovat jen ten nejlepší zážitek pro sledování pohybových aktivit, ovšem není schopen nadále své služby nabízet na platformě Wear OS. 

V tomto e-mailu se společnost přiblížila k hlavním důvodům, proč tuto platformu opouští. Údajně se tak stalo na základě špatné integrace, která v rámci Wear OS nefungovala dobře. Kromě toho byla platforma velmi zabuggovaná, což byl pro Runkeeper problém v udržování aplikace ve 100% kondici. 

Nutno podotknout jeden fakt. Nikdy není dobré, když velký vývojář (velké studio) opouští platformu. Pro Google se samozřejmě nic zřejmě měnit nebude, jen se jedná o takový menší varovný signál, že by se na Wear OS mělo zapracovat. 

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat