Garmin na veletrh IFA poveze hromadu hodinek

Garmin na veletrh IFA poveze hromadu hodinek
2019-08-24T15:00:33+02:00
• 24. 8. 2019

Zdroj: Garmin

První týden měsíce září bude jednoznačně patřit všem nadšencům do mobilních technologií, protože v Berlíně startuje další ročník mezinárodního veletrhu IFA se spotřební elektronikou. V souvislosti s ním máme k dispozici obrovské množství informací týkající se novinek od společnosti Garmin, která chystá přivést celkem 6 nových modelů chytrých hodinek. O největší pozornost si řekne zcela nová řada Venu nebo prémiová verze Vivomove.

Každý si vybere

Novinky můžeme vyhlížet pod názvy Venu, Vivoactive 4, Vivoactive 4s, Vivomove Style, Vivomove 3s, Vivomove 3 Sport a uniklé fotografie dávají jasnou představu o jejich přesné podobě. Naopak množství bližších specifikací je zatím jen minimální. Když pomineme sledování sportovních aktivit či notifikace ze spárovaného telefonu, tak výrobce se soustředí hlavně na rozšíření technologie Garmin Pay pro bezkontaktní placení nebo podporu hudebních služeb Deezer a Spotify.

Nicméně model Vivomove Style jde naproti uživatelům, kteří stále u hodinek ocení analogové ručičky ve spojení s barevným displejem. Nakonec podpora uživatelského rozhraní Wear OS od Googlu není ani u jedné z novinek příliš pravděpodobná, takže americký výrobce se asi bude spoléhat pouze na vlastní softwarové řešení.

Garmin Venu (43mm)

Garmin Vivoactive 4 (44mm)

Garmin Vivoactive 4s (40mm)

Garmin Vivomove Style

Garmin Vivomove 3 Sport

Garmin Vivomove 3s

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat