Apple vydal šestou beta verzi iOS 13, tvOS 13, iPadOS 13 a watchOS 6

Apple vydal šestou beta verzi iOS 13, tvOS 13, iPadOS 13 a watchOS 6
2019-08-08T13:20:09+02:00
• 8. 8. 2019

Společnost s logem nakousnutého jablka, tedy Apple, v průběhu včerejšího večera, tj. 7. srpna 2019, zveřejnil v pořadí již šestou beta verzi svých nově připravovaných operačních systémů, včetně iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6 a tvOS 13. Instalační balíčky jsou pochopitelně v současné chvíli k dispozici pouze registrovaným vývojářům, a to za účelem důkladného testování. 

Apple se připravuje na podzimní část

Zajímavostí je, že nové verze přicházejí pouze devět dnů poté, co Apple zveřejnil páté beta verze. Společnost tak nyní začíná zvyšovat intenzitu vývoje, neboť se pomalu a jistě blíží do finále – podzim je takřka za rohem. 

Apple zpravidla vydává nové testovací verze zhruba po dvou týdnech, tedy po čtrnácti dnech. Čím blíže se ale nacházíme k podzimu, tím rychlejší vývoj je. Jakmile Apple v průběhu září představí své nové iPhony, o týden později zveřejní také finální verzi operačních systémů veřejnosti. 

Nicméně, v poznámkách u nových beta verzí se objevují stále stejné problémy. Stále se zde nachází problém týkající se iCloudu, který zkresluje stav lokálně uložených souborů. Naopak Apple opravil chybu ve službě Zprávy v iCloudu, která neustále zobrazovala oznámení ohledně opravy účtu. 

Pokud patříte mezi nadšence či vývojáře a beta verze používáte, nové instalační balíčky byste si samozřejmě měli stáhnout. I v tomto případě platí, že si je můžete stáhnout jako OTA (over-the-air) aktualizace, případně navštivte oficiální webové stránky určené vývojářům a testerům. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat