Asus ROG Phone 2 – je známo více informací aktualizováno

Asus ROG Phone 2 – je známo více informací [aktualizováno]
2019-07-18T18:50:11+02:00
• 18. 7. 2019
1

Aktualizováno 18. 7.

Již víme, že ROG Phone 2 přijde s nejnovějším procesorem od Qualcommu. Nedávno jsme se dozvěděli, jak bude novinka vypadat z přední strany, ale nyní zde máme konečně fotografii zad. Na první pohled nedošlo k výrazným změnám, ale jedná podstatná odlišnost se najde.

Možná jste si všimli, že na zádech není čtečka otisků prstů. Je tedy zřejmě, že se přesune s největší pravděpodobností do displeje, byť připadá možnost, že bude umístěna na boční straně. Co se týče další informací, tak by měla přijít varianta s 12 GB operační paměti, displej nabídne úhlopříčku 6,59 palců a baterie bude mít kapacitu 5 800 mAh. Je tedy zřejmé, že se bude jednat o větší model než v případě první generace.

Aktualizováno 16. 7.

Včera společnost Asus potvrdila, že nadcházející herní smartphone ROG Phone 2 bude vybaven nejnovějším procesorem Snapdragon 855 Plus od Qualcommu. Jelikož se novinka představí velmi brzy, není divu, že se nyní objevují první fotografie této herní bestie.

Snímky prozrazují, že displej nabídne až 120Hz obnovovací frekvenci, ale bude možné ji snížit na hodnoty 90 nebo 60 Hz. Můžeme usuzovat, že budou k dispozici stereo reproduktory, aspoň podle výřezů nad i pod displejem. Asus zvolil běžnější vzhled a neaplikoval jakýkoliv výřez. Velkou neznámou jsou záda novinky. Již minule byla dost atypická.

Aktualizováno 15. 7.

Většinou se objevují střípky informací kolem nadcházejících novinek postupně skrze nejrůznější spekulace nebo úniky. Jen pár firem představí nebo potvrdí nějakou komponentu, která bude součástí budoucího smartphonu. Již příští týden se máme dočkat představení herního smartphonu Asus Rog Phone 2, přičemž společnost nám nyní oficiálně potvrdila, že novinka bude vybavena novým procesorem Snapdragon 855 Plus od Qualcommu.

ROG Phone II nabídne uživatelům nejlepší dostupný zážitek z mobilních her. Navazuje na úspěch svého předchůdce ROG Phone první generace představený v roce 2018 a rozšiřuje škálu jeho inovací. Kompletní detaily a technické parametry této novinky budou oznámeny v nadcházejících týdnech. Již nyní je ale jasné, že zvýšený výkon platformy Snapdragon 855 Plus posune možnosti celkového výkonu telefonu opět o krok vpřed.

Původní článek 9. 6.

První model herního telefonu z řady herních zařízení ROG od Asusu sklidil smíšené pocity. Na jednu stranu se jedná o jeden z nejvýkonnějších mobilů ve své třídě, ovšem cenovka přesahující 25 tisíc u nižšího modelu mnohé odradila. Ovšem zřejmě ne tolik, jelikož Asus už plánuje vydat druhou generaci ROG phone, a ani tentokrát neplánuje ustoupit ze svých nároků na zařízení.

ROG Phone 2 bude nejvýkonnější telefon na trhu

ROG Phone 2 bude oficiálně představen ve třetím čtvrtletí letošního roku. Potvrdila to dokonce i samotná společnost ASUS. Vůbec poprvé ale bude novinka představena v červenci, a to v Číně. Nutno podotknout, že se nejedná jen o herní mobilní telefon. První generace ROG Phone velmi citelně pomohla k úspěchům PUBG a Fortnite. Je tedy jasné, že druhá generace bude chtít v tomto trendu pokračovat i nadále. 

Bohužel toho o nové generaci mnoho nevíme. Ovšem i přesto jsme se dozvěděli, že na vývoji se podílí studio Tencent Games. Právě díky této spolupráci by měl ASUS dospět k lepší optimalizaci zařízení. To ale neznamená, že by byl ROG Phone 2 něčím odlišný. Stejnou spolupráci totiž nedávno potvrdil i Razer, který pracuje na třetí generaci modelu Razer Phone. 

Srdcem tohoto modelu by měl být procesor Snapdragon 855, což je v současné chvíli nejvýkonnější chipset na trhu. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s velkou kapacitou. Velký displej či perfektní obnovovací frekvence displeje je pak samozřejmostí. No a poslední třešničkou na dortu budou vylepšené fotoaparáty.

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 9. 6. 2019, 11:42

To já tedy půjdu do Nubie Magic 3, to jejích chlazení je super. A 🔋 to samé.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat