Originální náramek Honor Band 5 jen nyní za 690 Kč! sponzorovaný článek

Originální náramek Honor Band 5 jen nyní za 690 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-07-30T08:01:31+02:00
• 30. 7. 2019

Zdroj: Gizmochina

S přicházejícími letními vedry přibývá i sportovních nadšenců, kteří by rádi své aktivity obohatili o pomocníka, ať už kvůli sportovním statistikám, či jiným typům asistence. A právě pro takové nadšence si internetový obchod Cafago připravil skvělou nabídku na nejnovější sportovní náramek od společnosti Honor. Jejich Honor Band 5 totiž nyní můžete získat za pouhých 690 korun!

Honor Band 5 za parádní cenu!

Chytrý sportovní náramek Honor Band 5 nabízí 0,95palcový AMOLED (240 × 120 pixelů) displej s 2.5D úpravou skla. Je zabudována baterie o kapacitě 100 mAh, což by mělo podle společnosti dostačovat na 6 dnů běžného používání. Při vypnutí kontinuálního měření srdečního tepu by se měla výdrž prodloužit na 9 dnů a při úsporném režimu dokonce 14 dnů. Při vypnutí všech dodatečných funkcí by se měla výdrž protáhnout na 20 dnů. Nabíjení trvá přibližně 1,5 hodiny.

O konektivitu se stará Bluetooth 4.2, přičemž je zde kompatibilita se systémy Android 4.4+ a iOS 9+. Náramek Honor Band 5 je vybaven nejrůznějšími senzory, přičemž nechybí PPG pro měření srdečního tepu. Součástí je také SpO2 senzor pro měření okysličení krve. Výrobce uvádí, že náramek vydrží ponoření do vody o hloubce až 50 metrů, ale po bližším prozkoumání je zde certifikace 5ATM, takže nedoporučujeme něco takového, ale plavání ve vodě by měl Honor Band 5 zvládnout.

Originální Honor Band 5 je u internetového obchodu Cafago do vyprodání zásob jen za 690 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat