Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip jen nyní za 1 248 Kč! sponzorovaný článek

Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip jen nyní za 1 248 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-07-16T19:18:39+02:00
• 16. 7. 2019

Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip tu s námi již nějaký ten pátek jsou. Na druhou stranu se jedná stále o perfektní alternativu, přičemž za zlomek ceny získáte slušný kus hardwaru, jenž i na okolí zapůsobí. Kromě toho nabízí dlouhou výdrž baterie na jedno nabití, což oceníte hlavně ve chvíli, kdy pracujete celý den. A právě na tento kousek máme nyní více než 50% slevu.

Xiaomi Huami Amazfit Bip za zlomek ceny!

Originální Xiaomi Huami Amazfit Bip na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 2 500 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 1 248 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit Bip vás zaujmou nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o hodinky vhodné nejen pro sportovce, ale také běžné smrtelníky.

Chytré sportovní hodinky nabízí malý čtvercový a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je baterie s kapacitou 190 mAh. Na jedno nabití pak hodinky vydrží až 4 měsíce, přičemž baterii dobijete zhruba za dvě hodiny čistého času. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP68 zaručující ochranu proti vodě a prachu. Pro spárování telefonu s hodinkami je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Huami Amazfit přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně.

Originální Xiaomi Huami Amazfit Bip na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 2 500 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 1 248 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Funkce Xiaomi Huami Amazfit Bip:

  • Bluetooth volání: Upozornění na příchozí hovory
  • Zprávy: Upozornění na příchozí SMS zprávy
  • Měření: Tepová frekvence, krokoměr
  • Dálkové ovládání: Ovládání hudebního přehrávače
  • Typ upozornění: Vibrace
  • Ostatní funkce: Budík, GPS, Předpověď Počasí, WiFi

Kompatibilita Xiaomi Huami Amazfit Bip:

  • Kompatibilní OS: Android
  • Kompatibilita: Android 4.4 / iOS 8.0 a novější
  • Dostupné varianty: Černá

Anet A8 a ještě nižší cena

3D tisk v dnešní době činí velký podíl ve světě technologií . Lze tisknout prakticky všechno. Po zuby až po celé domy! Souprava 3D tiskáren pro domácí použití v českých obchodech však stojí nemalé peníze, a to i za základní modely. Tento nešvar však vyřešil zahraniční e-shop TomTop.com, kde si skvělou tiskárnu můžete zakoupit již za 2 515 Kč, což je za jinak drahý nástroj pro 3D tisk opravdu bezkonkurenční cena!

Tiskárna Anet A8 překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 50 x 45 x 40 cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 8 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10m vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému Anet A8 sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální Anet A8 na českých e-shopech seženete za více než 5 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 2 515 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z německého skladu. Tiskárna se k vám tak dostane do jednoho týdne a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat