TOP 3 koloběžky, které jsou nyní se slevou až 63 %! sponzorovaný článek

TOP 3 koloběžky, které jsou nyní se slevou až 63 %! [sponzorovaný článek]
2019-06-08T17:59:32+02:00
• 8. 6. 2019

V obchodě TomTop jsou nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavé produkty. Jde o koloběžky, ale ne jen tak ledajaké koloběžky. Disponují totiž vlastním pohonným systémem a vyrábí je značkové společnosti. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Originální Xiaomi koloběžka ještě levněji

Xiaomi Mijia Electric Scooter je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 45 km. Váží přitom jen 14,2 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Originální Xiaomi koloběžku na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 14 017 Kč (z původních 23 536 Kč). Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z německého skladu. A to už stojí za zvážení. Kupujte ZDE.

Další dvě koloběžky v akci

ZiyoujiguangFIIDO si ve spolupráci s obchodem TomTop připravilo akci na své elektronické koloběžky Ziyoujiguang T18 a FIIDO D2. Ty nyní můžete pořídit s pořádnou slevou. Navíc si ušetříte spoustu kroků a tak vás nebudou bolet nohy. Skvělá kombinace, že ano?

Na koloběžce T18 a D2 si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h, a to až do vzdálenosti 40 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit hodinu po městě či vesnici, jak se vám zachce. Obě koloběžky navíc mají skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže jsou v nedostupných zákoutích snadno přenositelná.

Váha 12 kilogramů je obdobná vašemu kolu. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože obě koloběžky mají duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. Díky speciální funkci obnově energie pomocí kinetické energie tak můžete prodloužit výdrž baterie. Obě koloběžky navíc disponují malým displejem, kde vidíte, kolik baterie vám ještě zbývá.

Originální Ziyoujiguang T18 koloběžku na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 8 599 Kč (z původních 23 193 Kč). Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z německého skladu. A to už stojí za zvážení. Kupujte ZDE.

Originální FIIDO D2 koloběžku na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 12 133 Kč (z původních 30 595 Kč). Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z německého skladu. A to už stojí za zvážení. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat