ZTE zahájilo prodej novinky Blade A7

ZTE zahájilo prodej novinky Blade A7
2019-05-11T21:51:34+02:00
• 12. 5. 2019

Přestože o značce ZTE čím dál méně slýcháme, tak firma stále umí dát dohromady zajímavý telefon pro méně náročné uživatele. Tentokrát máme na mysli mobilní novinku nesoucí název Blade A7, kterou čínský výrobce oficiálně uvedl teprve v nedávné době. Hlavní slovo bude zřejmě mít konečná prodejní cena atakující sotva hranici 100 dolarů. Nicméně tak nízká cena ještě nemusí vůbec nic znamenat.

Stojí za povšimnutí

Přední část zabírá 6,1palcový IPS LCD displej s rozlišením 1 560 x 720 pixelů a „Waterdrop“ výřez obsahuje 5megapixelovou kamerku, která podporuje odemykání pomocí obličeje. Tím je plně suplován chybějící snímač otisků prstů. Hardwarovou část zastupuje osmijádrový procesor Helio P60 od MediaTeku po boku dvou sestav. Buď 2GB RAM s 32GB úložištěm nebo 3GB RAM se 64GB úložištěm.

Vzadu vyniká 16megapixelový fotoaparát s LED bleskem a rovněž 3 200mAh baterie. Uživatelským prostředím doprovází platforma MiFavor ve verzi 9.0 odpovídající Androidu 9.0 Pie. Seznam specifikací uzavírá základní funkce jako je dual-SIM či podpora LTE sítí. U prodejců budou celkem k dispozici tři barevné varianty – Sea Blue, Night Black, Star Black. Úplným závěrem zbývá zmínit prodejní ceny.

  • Verze 2GB + 32GB – Sea Blue/Night Black – 87,7 dolarů (tj. cca 2 010 Kč)
  • Verze 3GB + 64GB – Night Black/Star Black – 102,4 dolarů (tj. cca 2 346 Kč)

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat