Xiaomi představilo aktualizaci MIUI 10 9.5.1, která přináší mnoho změn

Xiaomi představilo aktualizaci MIUI 10 9.5.1, která přináší mnoho změn
2019-05-10T11:00:16+02:00
• 10. 5. 2019

Čínská společnost Xiaomi se neustále snaží vyvíjet svou nadstavbu pod názvem MIUI. Na trhu se nachází konkrétně nejnovější verze MIUI 10. A i tuto verzi Xiaomi aktualizuje. Nyní jsme se dočkali nové verze, pojďme se tedy podívat, jaké změny na nás čekají. 

MIUI 10 9.5.1 nabízí velké množství novinek

Xiaomi se snaží neustále vylepšovat své MIUI 10. Neustále vyvíjí nové funkce, které obohatí celkový zážitek z používání nadstavby MIUI postavené na platformě Android. Xiaomi představilo novou verzi MIUI 10 9.5.1, které přináší hned několik funkcí a vylepšení. V současné chvíli je k dispozici pro Xiaomi MI 9 a některá další zařízení.

Xiaomi zlepšilo funkci perzistentní lockscreen s možností zobrazení detailů oznámení, samozřejmě po ověření totožnosti prostřednictvím obličeje. Doposud bylo oznámení omezeno na zobrazení jen některých informací o oznámení, ovšem nově si budou moci uživatelé dané oznámení detailně rozbalit. Díky tomu pak rychle získají podrobnosti o notifikaci. 

Uživatelé nově mohou také snadno přizpůsobit orientaci hodin mezi středovými, levými a svislými polohami. Kromě toho Xiaomi zapracovalo také na designu uživatelského rozhraní. K dispozici jsou ale mimo jiné také gesta v podobě švihnutí či speciální dětský koutek. 

V rámci ovládacích prvků gest budou uživatelé moci provádět různé činnosti, jako je rozšiřování oznamovací lišty, otevírání aplikace nebo vypínání zobrazení. V současné chvíli je aktualizace k dispozici pouze pro vývojáře. Široká veřejnost by se jej ale měla dočkat v příštích týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat