Google představil novinky v rámci vyhledávání

Google představil novinky v rámci vyhledávání
2019-05-10T09:26:35+02:00
• 10. 5. 2019

Generální ředitel společnosti Google, Sundar Pichai, nedávno zahájil každoroční konferenci pod názvem Google I / O. A právě na té došlo k představení zbrusu nového operačního systému Android Q. Mimo jiné jsme se dočkali i nových Pixelů.

Kromě těchto novinek Google, potažmo Sundar Pichai, hovořil o vyhledávání a další. Všichni jsme moc dobře viděli, jak se z Google vyhledávače stal technologicky nejvyspělejší a největší vyhledávač na světě. Ovšem i přesto si pro nás společnost chystá velké novinky. 

Google razantně upraví vyhledávání

Dle slov Sundara Pichaio nám Google vyhledávač při hledání relevantního tématu zobrazí úplné zpravodajství týkající se dotazu a podcastu. Pro příklad nemusíme chodit daleko. Horkým tématem byla bezesporu černá díra. 

Pokud nově do vyhledávače zadáte „černá díra“, Google vám nabídne novinky o daném tématu a další podrobné informace. Jednoduše řečeno, společnost vytváří vysoce kontextové výsledky vyhledávání, které vám pomohou rychle získat důležité informace. K dispozici budou také podcasty, které si můžete přidat do seznamu pro pozdější poslech a podobně. Zapomenout zmínit ale nemůžeme ani podporu AR vyhledávání. Veškerých novinek bychom se pak měli dočkat v průběhu letošního roku.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat