Galaxy Watch údajně nabídnou podporu 5G sítí

Galaxy Watch údajně nabídnou podporu 5G sítí
2019-05-31T11:31:52+02:00
• 31. 5. 2019

Zahraniční server Android Authority informoval o tom, že jihokorejská společnost Samsung pracuje na novém zařízení pod názvem Samsung Galaxy Watch. Samozřejmě se jedná o další generaci chytrý hodinek, ovšem ta přinese jednu zásadní změnu. 

Galaxy Watch exkluzivně s 5G pro USA

Podobně jako jejich předchůdce, následující generace hodinek Galaxy Watch budou v prodeji minimálně ve dvou variantách – jedna s podporou Wi-Fi a druhá s Wi-Fi a LTE. Standardní Wi-Fi varianta nese modelové označení SM-R820 a SM-R830, zatímco LTE model je označován jako SM-R825 a SM-R835. Obě varianty taktéž dorazí s technologií Bluetooth, prostřednictvím které se budete moci připojit k vašemu telefonu. 

Zajímavostí ale je, že Samsung údajně pracuje i na 5G variantě, která by měla být exkluzivně k dispozici pouze pro americký trh. Tento kousek je označován jako SM-R827 a SM-R837. Následující generace Galaxy Watch by tak mohla nabídnout podporu nejnovějších 5G sítí, a to i přesto, že v současné chvíli není tato síť rozšířena. 

Nicméně, novinka údajně nabídne vnitřní 4GB úložiště a dorazí nejméně ve třech barevných variantách – černé, stříbrné a zlaté. V současné chvíli ale není jasné, zda hodinky budou k dispozici ve dvou velikostech či jestli bude mít typický otočný rámeček – jedná se o navigační část. S největší pravděpodobností budou hodinky představeny spolu s Galaxy Note 10.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat