Realme chystá model C2

Realme chystá model C2
2019-04-19T10:30:41+02:00
• 19. 4. 2019

V pondělí 22. dubna nebude debutovat pouze očekávaný model Realme 3 Pro, ale čínský výrobce má přichystanou i druhou novinku, která ponese označení C2. To je logický krok, protože i v loňském roce byly oba zástupci v první generaci odhaleni během stejné konference. Společnost jej s největší pravděpodobností zaměří opět na rozvíjející se mobilní trhy a do Evropy si najde cestu jen stěží.

Nic víc než holý základ

Přestože v lednu tohoto roku dorazil Realme C1 (2019), tak připravovaný Realme C2 dozná určitých změn spíše uvnitř a designové zpracování převezme. Podle spekulací do něj nasadí čtyřjádrový procesor Helio P22 od MediaTeku, k němuž se ještě váže grafický čip PowerVR GE8320.

Úhlopříčku displeje sice neznáme, ale výřez ve tvaru „Waterdrop“ v sobě ukryje 8megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. Zadní část by měla získat dva hlavní senzory fotoaparátu ve složení 13 + 2 megapixely a kapacita baterie bude překračovat hranici 4 000 mAh.

Softwarovou stránku zajistí platforma ColorOS ve verzi 6.0, což odpovídá nejnovějšímu Androidu 9.0 Pie. Závěrem můžeme zmínit možnou cenu v přepočtu okolo 2 617 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat