Vivo uniká novinka Y17

Vivo uniká novinka Y17
2019-04-19T11:30:53+02:00
• 19. 4. 2019

Konec aktuálního měsíce bude patřit společnosti Vivo, která momentálně finišuje s pracemi u modelu Y17, a rovnou se tedy stane novým přírůstkem do střední třídy. Nicméně telefon byl předmětem rozsáhlého úniku, díky němuž máme k dispozici nejen téměř kompletní seznam specifikací, ale dokonce známe i finální podobu. Čínský výrobce si prozatím zvládl ohlídat prodejní cenu nebo oficiální dostupnost.

Laťku nezvedne

V přední části se počítá s 6,35palcovým displejem dosahující na rozlišení 1 544 x 720 pixelů a „Waterdrop“ výřez nabídne 20megapixelovou kamerku pro selfie fotografie. Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor Helio P35 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM či interní úložiště o velikosti 128 GB, kde ovšem doposud nepadla zmínka o podpoře paměťových microSD karet.

Uživatelé jistě ocení tři fotoaparáty v zadní části poskládané do svislé polohy a zde dojde ke kombinaci hlavního 13MPx, širokoúhlého 8MPx, hloubkového 2MPx senzoru. Odhalený výpis uzavírá 5 000mAh baterie s podporou technologie rychlého nabíjení, funkce OTG, dual-SIM, snímač otisků prstů, podpora LTE sítí a rozhraní FunTouch OS 9.0 (Android 9.0 Pie). Barevných variant bude připraveno několik včetně gradientu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat