Klávesnice Fleksy přichází s umělou inteligencí a mini aplikacemi

Klávesnice Fleksy přichází s umělou inteligencí a mini aplikacemi
2019-04-03T17:18:34+02:00
• 3. 4. 2019

Klávesnic nikdy není dostatek a těch skutečně dobrých je poměrně málo. Kdysi stačilo, aby nabízela drobné možnosti přizpůsobení nebo nastavení. Dnes již musí oplývat mnohými funkcemi, aby uživatelé byli spokojeni. Klávesnice Fleksy si prošla úspěšným startem i temným období, ale dnes se pomalinku dostává opět na výsluní. Navíc jsme se dočkali představení celkem zajímavého rozšíření.

Mini aplikace a umělá inteligence pro Fleksy

Spousta vývojářů, zejména firem, se snaží nalákat na funkce zjednodušující život. Fleksy se k takovým přidává, jelikož do své klávesnice přidala mini aplikace. Nečekejte, že by se zde nabízel další obchod s doplňky. Základní myšlenka je poměrně jednoduchá. Jakmile s někým komunikujete a budete si chtít rezervovat místo v restauraci, budete muset požít jinou aplikaci. právě zde může napomoci mini aplikace uvnitř klávesnice. Jednoduše zvolíte konkrétní doplněk a dohledáte, co potřebujete. Následně vložíte do konverzace.

Mini aplikace jako takové mají zjednodušit komunikaci, respektive omezit nutnost odcházet z komunikace a používat jiné aplikace v mobilním telefonu. S tímto souvisí i uměla inteligence Fleksynext, která sleduje konverzaci a jakmile rozpozná, že se obě strany domlouvají na nějakém výletu, zkusí doporučit mini aplikaci.

Tyto novinky jsou dostupné jen pro anglickou verzi a navíc některé mini aplikace jsou určeny jen pro USA. Bude hodně záležet na podpoře třetích stran, ale zatím to vypadá, že se Fleksy podařilo dohodnout například s Spotify, PayPal, TripAdvisor a dalšími, aspoň soudě dle dostupného videa.

logo-app Fleksy Klávesnice + Emoji Fleksy Zdarma ANDROID logo-app Fleksy- GIF, Web & Yelp Search Fleksy, Inc. Zdarma iOS

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat