Samsung neuhlídal model Galaxy A60

Samsung neuhlídal model Galaxy A60
2019-03-09T08:00:42+02:00
• 9. 3. 2019
2

Společnost Samsung připravuje rozšíření produktové řady Galaxy A o minimálně dvě mobilní novinky. Jednou z nich se stane model Galaxy A40 a druhým přírůstek bude telefon s názvem Galaxy A60. Jihokorejský výrobce si nedokázal uhlídat informace kolem druhého jmenovaného, který zamíří za konkurencí do střední třídy. Nicméně uniklý seznam specifikací mu ve srovnání s ostatními na trhu zatím nevěští příliš slibnou budoucnost.

Rozhodne konečná cena

Vpředu se ukáže 6,7palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a ve výřezu „Infinity-U“ bude k dispozici 32megapixelová kamerka. Vnitřní část zabere osmijádrový procesor Snapdragon 675 od Qualcommu, interní úložiště o velikosti 128 GB a dvě různé paměti RAM – 6 či 8 GB. Baterii s kapacitou článku 4 500 mAh nabijete přes nasazené USB typu C hned vedle 3,5mm jacku pro sluchátka.

Zadní část vynikne třemi senzory fotoaparátu, které jsou složeny ze 32 + 8 + 5MPx snímače. Vše uzavírá osamocený LED blesk, protože snímač otisků prstů je ukryt přímo pod displejem. Softwarovou stránku zastoupí uživatelské rozhraní One UI vycházející z Androidu 9.0 Pie. Poslední spekulace hovoří o oficiálním představení v pátek 19. dubna s tím, že čínští zákazníci se jej údajně dočkají pod názvem Galaxy A8s Lite.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Nechápu co na té tuctovosti chtěl hlídat? Každý týden se objevý +,- stejný telefon a ne jeden.

Tak nějak nevím, kdo bude po uvedení na trh kupovat Galaxy S10e :) Hlavně tady máme čtečku v displeji. Jsem zvědavý na cenu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat