Mozilla uvolnila Firefox pro iPad s novými funkcemi

Mozilla uvolnila Firefox pro iPad s novými funkcemi
2019-03-29T07:44:22+02:00
• 29. 3. 2019

Mozilla představila zbrusu novou verzi svého mobilního webového prohlížeče Firefox. Webový prohlížeč přináší nejen nové funkce, ale je také konečně k dispozici pro iPad. 

Firefox pro iPad umí zajímavé kousky

Podle slov Mozilly chtěla společnost vytvořit speciálně navržený Firefox pro tablety s logem nakousnutého jablka, čemuž tomu odpovídá také přizpůsobené uživatelské rozhraní. Mobilní webový prohlížeč pro iPad nabízí i dlouho známé funkce, jako je například možnost nastavit si Firefox jako výchozí prohlížeč pro otevírání odkazů z aplikace Microsoft Outlook. Podpora funkce split-screen z roku 2015 je pak samozřejmostí. 

Mozilla zapracovala také na správu záložek, které se nyní zobrazí jako dlaždice. Uživatelé tak díky tomu mohou velmi rychle nahlédnout do jejich obsahu. Firefox pro iPad dokonce podporuje i funkce Send Tabs, což je novinka, která byla představena zhruba před měsícem. Prostřednictvím této funkce mohou uživatelé sdílet karty mezi zařízeními. 

To ale není vše. Firefox pro iPad mimo jiné umí pracovat s klávesovými zkratkami, které se zobrazí po dlouhém stisknutí příkazového tlačítka (v přápadě použití externí klávesnice). K dispozici je také Dark Mode, noční režim a ochrana při sledování webu. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat