Instagram chystá funkci, díky které budete moci nakupovat produkty

Instagram chystá funkci, díky které budete moci nakupovat produkty
2019-03-21T13:59:43+02:00
• 21. 3. 2019

Sociální síť Instagram za poslední dobu urazila opravdu velký kus cesty. Dočkali jsme se nejen zcela nového designu, ale také funkcí, které jsou dnes již nedílnou součástí našich životů – například Insta Stories. 

Ovšem mezi další funkce patří například nakupování bez nutnosti opustit aplikaci. A to je směr, kterým se nyní chce Instagram ubírat. V současné chvíli sociální síť chystá uzavřenou beta verzi pro uživatelé žijící na území USA. Ti budou moci nakupovat produkty skrze aplikaci Instagram.

Instagram bude spravovat vaše nákupy

Doposud Instagram získal 20 obchodních značek, se kterými se snaží spolupracovat. Budete tak moci pomocí Instagramu zakoupit produkty Adidas, Nike, Zara, Kylie Cosmetics, Uniqlo, Burberry, H&M, Mac, Prada a Michael Kors. V následujících měsících se samozřejmě přidají i další značky. Jak ale vše bude fungovat v praxi?

Velmi jednoduše. Když klepnete na značku produktu, zobrazí se vám podrobnosti o daném produktu. Jakmile budete připraveni produkt zakoupit, klepnete na příslušné tlačítko. Následně vás Instagram vyzve k doplnění vaší fakturační adresy a podobně. Informace o platbě si pak můžete uložit pro budoucí transakce. Dále budete moci spravovat své objednávky přímo z Instagramu. 

Zajímavé jsou ale také platební metody. K dispozici bude zatím možnost platit prostřednictvím klasické kreditní karty, přičemž budete moci využít i služeb PayPalu. Je ale vysoce pravděpodobné, že budou přidány i další metody. 

logo-app Instagram Instagram Zdarma ANDROID

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat