Huawei oficiálně předvedl tablet MediaPad M5 Lite 2019

Huawei oficiálně předvedl tablet MediaPad M5 Lite 2019
2019-03-26T13:29:11+02:00
• 26. 3. 2019

Novinky v podobě telefonů Enjoy 9S a Enjoy 9e od společnosti Huawei v tichosti doprovodil také nový tablet s názvem MediaPad M5 Lite 2019, který bude plnit roli nástupce modelu z loňského roku. Čínský výrobce ho dokonce připravil hned v několika hardwarových konfiguracích, takže i méně nároční uživatelé dostanou možnost daleko větší volby. Každopádně se ani tento čerstvý přírůstek nezbaví nálepky cenově dostupného zařízení.

Hoden pozornosti

Tablet v 8palcové i 10palcové verzi má IPS displej s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů a v poměru stran 16:10. O hlavní výkon se stará osmijádrový procesor Kirin 710 z vlastní dílny. Dále se cesty opět rozdělují ve dvě varianty. První nabídne 3GB RAM + 32GB úložiště, kdežto druhá získá 4GB RAM + 64GB úložiště. Kvalitní zvukový výstup zajistí dva zadní stereo reproduktory od Harman Kardon vsazené v celokovové konstrukci.

Přestože neznáme přesné rozlišení ani jedné z kamerek, tak v zadní část překvapí 5 100 mAh baterie, která slibuje setrvání až 28 dní v pohotovostním režimu nebo nepřetržité přehrávání videa po dobu necelých 11 hodin. Seznam specifikací je podtržen 3,5mm jackem pro sluchátka, slotem pro paměťovou microSD kartu nebo datovou SIM kartu v případě LTE verze. Cenovka začíná u hranice 4 070 Kč s tím, že k dispozici budou minimálně dvě barevná provedení (šedé, zlaté).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat