Telefon Vernee T3 Pro za bezkonkurenční cenu od Cafago.com! Sponzorovaný článek

Telefon Vernee T3 Pro za bezkonkurenční cenu od Cafago.com! [Sponzorovaný článek]
2019-02-13T16:49:02+02:00
• 13. 2. 2019

Dnes tu pro vás máme další skvělou nabídku od internetového obchodu Cafago. Pokud byste si chtěli pořídit stylový telefon, Cafago pro vás má exkluzivní nabídku. Nyní si totiž můžete tento telefon pořídit za zvýhodněnou cenu.

Vernee T3 nyní v akci

Vernee T3 se řadí do spodních cenových příček, i přes to ale dokáže zaujmout svými vlastnostmi a vybavením. Jeho kovový rám dokonale kompenzuje na první pohled levněji vypadající plastová záda, a spolu s bezrámečkovým displejem po bocích si telefon stále zachovává určitý dojem noblesy, i přes svou nízkou cenu.

O výkon se u Vernee T3 stará čtyřjádrový procesor Mediatek MT6739WA s taktem 1,3 GHz. Co se týče operační paměti, tak výrobce zvolil RAM o velikosti 3 GB. Pro ukládání dat T3 nabídne 16GB úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karty až o 32 GB. Operačním systémem je Android ve verzi 8.1 (Oreo).

Zadní fotoaparát využívá duální sestavy, s rozlišením 13 + 2 MPix. U přední kamerky se jedná o senzor s rozlišením 5 Mpix. Displej také neurazí, jedná se 5,5 palcový displej s poměrem stran 18:9 a rozlišením 1440 x 720 pixelů. U baterie s kapacitou 4 080 mAh můžete očekávat dlouhou výdrž, například při sledování mediálního obsahu nebo třeba i hraní středně náročných her.

 

Pokud byste si chtěli tento zajímavý telefon pořídit, Cafago pro vás nyní má speciální nabídku. Vernee T3 si nyní totiž můžete pořídit za pouhých 69,43 euro (kolem 1 790 korun). Tak rozhodně neváhejte a této časově omezené nabídky rozhodně využijte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat