Sluchátka pro hráče do 500 Kč! Zkuste Onikuma K1-B sponzorovaný článek

Sluchátka pro hráče do 500 Kč! Zkuste Onikuma K1-B [sponzorovaný článek]
2019-02-07T12:00:21+02:00
• 7. 2. 2019

Herní sluchátka za pár stovek s dobrou kvalitou zvuku. Zkuste novou značku Onikuma, která vyrábí herní náhlavní soupravy za cenu kolem 500 Kč. Verze K1-B stojí 450 Kč a nabízí spoustu zajímavých věcí. Například mají led podsvícení, ohebný mikrofon, či odnímatelné polštářky na uši.

Přijatelná cena, výborná kvalita

Za cenu pouhých 450 Kč získáte skvělá sluchátka, která by měla patřit k hernímu koutku každého hráče. Audio je u her velice důležitým prvkem a sluchátka od Onikumy jsou primárně nastavená na hry, než na hudbu. Měli jsme možnost si jedny sluchátka vyzkoušet a ve hře jsme dokonale slyšeli každé kroky nepřítele, zvuky palby byly čisté, směřování různých zvuků se nepřekrývalo a vše bylo dokonale přizpůsobené pro hraní her, kde je potřeba slyšet každé šustnutí ve hře.

Onikuma K1-B

Oproti tomu pro běžný poslech hudby byly dostatečné, avšak příliš nenadchly, ale samotný zážitek ze hry a reprodukce herního audia do uší byla naprosto skvělá. Navíc díky měkkým polštářkům příjemně sedí na uších a jsou pohodlné i po několika hodinovém nošení. Navíc mají zabudovaný mikrofon, který si může uživatel buď dát bokem nahoru, nebo přímo k ústům. Dokonce jsou polštářky o průměru 5 cm pro uši odnímatelné a je možné provést případně vyčištění. Sluchátka Onikuma K1-B jsou zakončeny 3,5mm jackem a v balení je připojena i rozdvojka na samostatný jack pro mikrofon a pro audio. Na konci kabelu je též USB konektor, který slouží pro napájení led osvětlení ve sluchátkách. Na kabelu je též ovládací prvek na zesílení zvuku a přepínač mikrofonu.

Citlivost sluchátek je 117 dB, frekvence je mezi 20 až 20 000 Hz. Impedance je 20 ohm. Hmotnost náhlavní soupravy Onikuma K1-B je 380 g. Cena je 450 Kč.

Zdroj: onikumagaming.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat