Dotekomanie.cz

Přivítejte Galaxy Store, přepracovaný obchod s aplikacemi od Samsungu

Společnost Samsung před deseti lety, to je v roce 2009, představila svůj vlastní obchod s aplikacemi pod názvem Galaxy Apps. A nyní, po více než devíti letech, se jihokorejský výrobce rozhodl poprvé změnit název na Galaxy Store. 

Galaxy Store nabízí nové rozhraní

Jedná se o oficiální obchod společnosti Samsung, na kterém její uživatelé mohou najít různé aplikace, témata, a dokonce rozšířené nástroje pro přizpůsobení operačního systému Android. Samsung však nezměnil pouze název, ale také změnil vzhled uživatelského rozhraní. 

Aplikace byla nově přepracována tak, aby co nejlépe splynula s designem operačního systému Android, respektive nadstavby OneUI, který jsme mohli spatřit například u Galaxy S8, Galaxy S9, Galaxy S9+ či Note 8 a Note 9. 

Nové uživatelské rozhraní má za úkol zjednodušit ovládání aplikace. K dispozici tak je nová lišta, která se nachází v dolní části aplikace – ta nabízí rychlý přístup ke čtyřem různým sekcím – Apps, Game, My Galaxy, and Watch. Pokud si chcete přepracovaný obchod s aplikacemi vyzkoušet, stáhněte si nejnovější verzi 4.5.01.7. Instalační balíček je však ale k dispozici pouze pro modely s nejnovějším operačním systémem Android 9 Pie. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version