OnePlus do svého OxygenOS integroval Google Duo

OnePlus do svého OxygenOS integroval Google Duo
2019-02-20T13:29:03+02:00
• 20. 2. 2019

Zdroj: Google

2

Pokud jste uživateli chytrého telefonu OnePlus, který nabízí za malý peněz hodně výkonu, mohli jste zaznamenat, že nová aktualizace OxygenOS přinesla vylepšenou integraci Google Duo. Společnost OnePlus navíc oficiálně oznámila tuto funkcionalitu a vysvětlila, proč ji přidala.  

„Jedná se o velmi jednoduchou aplikaci pro volání mezi dvěma lidmi. K dispozici je i videohovor, tudíž lze komunikovat s druhou osobou i s obrazem. Google Duo vyniká zejména svou jednoduchostí a například end-to-end šifrováním, tudíž se jedná o bezpečný způsob komunikace.“

Google Duo a jeho funkce v nativní aplikaci

Integrace Google Duo byla přidána do verze OxygenOS 9.0.12 a je k dispozici jak pro OnePlus 6T, tak také OnePlus 6/5 či 5T. Společnost OnePlus se tak trochu nechala inspirovat Googlem, neboť i on integroval Google Duo do nativní aplikace Telefon. Jak si můžete všimnout na snímku níže, aplikace Telefon je vybavena funkcemi Duo. 

Hlavním důvodem, proč se OnePlus rozhodl tuto funkci integrovat, je vysoká kvalita aplikace. Dle slov společnosti nabízí Google Duo nejvyšší kvality z hlediska hovorů a videohovorů. Jestliže tedy vlastníte jeden z výše uvedených modelů, můžete očekávat aktualizaci, která vám tyto funkce nabídne. Samozřejmě nemusíte čekat, jelikož Google Duo je dostupné i samostatně v Obchodě Play.

logo-app Google Duo Google LLC Zdarma ANDROID

Zdroje: androidpolice.com, xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Richard Fabián

20. 2. 2019, 17:47

Jen do doby než to Google přestane vyvíjet a vypne to stejně jako spoustu jiných, používaných služeb v minulosti…. poslední dobou mám strach služby Googlu používat, nikdy nevím co dalšího nám vypne

René Fírek

20. 2. 2019, 20:44

Tak, tak svatá pravda.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat