Kupón se slevou 50 % na chytrý náramek Huami Amazfit Cor 2! sponzorovaný článek

Kupón se slevou 50 % na chytrý náramek Huami Amazfit Cor 2! [sponzorovaný článek]
2019-02-18T16:00:24+02:00
• 18. 2. 2019
1

Druhé pokračování úspěšného fitness náramku Amazfit Cor od společnosti Huami je přesně měsíc v prodeji. Aktuální novinka nese označení Amazfit Cor 2 a jak se dalo předpokládat, tak oproti první generaci má spoustu užitečných funkcí navíc k dobru. Čínský výrobce opět spojil síly s Xiaomi, který jim zajistí další distribuční kanály ke konečným zákazníkům přes vlastní obchody Mi Store a Youpin.

Huami Amazfit Cor 2: O krok napřed

Vpředu je k dispozici 1,23palcový LCD displej ukrytý v těle vyrobeném z polykarbonátu. Barevný displej chrání zakřivené sklo díky 2.5D technologii a také získalo zvýšenou odolnost vůči poškození. Dále voděodolnost , která je garantována hodnotou 5ATM. Čip NFC byl nasazen hlavně kvůli bezkontaktním platbám. Nechybí ani akcelerometr či snímač tepové frekvence pro sledování srdeční činnosti během sportování.

Výraznou proměnou prošla baterie, která zvýšila výdrž až o 8 dnů, takže z původních 12 dnů se dostanete na rovných 20 dnů bez nutnosti nabíjení. Mezi ostatní funkce můžeme zařadit zobrazení aktuální předpověď počasí, příchozího hovoru/SMS/e-mailu, budík, stopky nebo časovač.

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Huami Amazfit Cor 2 nabízí za 2 432 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit s 50% slevou, a to za příjemných 1 408 Kč. Stačí zadat náš kupón BWWOULIG. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Filip Machata

19. 2. 2019, 7:11

A to se vyplatí, když většina českých obchodů ho má buď pod čtrnáct set nebo mírně nad tuto částku. Ať žijou umělé vytvořené padesátiprocentní slevy…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat