Xiaomi předvedlo novou Mi Power Bank 3 Pro

Xiaomi předvedlo novou Mi Power Bank 3 Pro
2019-01-07T17:00:07+02:00
• 7. 1. 2019

Populární řada power bank od společnosti Xiaomi se právě rozrůstá o jeden nový přírůstek a ten nese název Mi Power Bank 3 Pro. Novinka si opětně vysloužila řadu vynikajících funkcí, takže o zájem mezi fanoušky rozhodně nebude mít nouzi. Hlavním lákadlem je podpora technologie rychlého nabíjení, které má všestranné využití a skoro může konkurovat power bance PowerWater SuperWOOC Pikachu od firmy Oppo s maximálním výkonem 50 wattů.

Rychlost v první řadě

Mi Power Bank 3 Pro si celkem vysloužilo kapacitu 20 000 mAh, a dokonce tři porty pro USB, což je o jeden více než u předchozí generace. Zatímco dva klasické USB-A porty jsou na 18 wattech (5V/2,4A, 9V/2A, 12V/1,5A), tak zbývající jeden USB port typu C má výkon až 45 wattů (15 V/3 A). Ke všemu otevírá bránu k bateriím u přenosných počítačů, jako je Macbook Pro, Macbook Air od Applu či Matebook od Huaweie.

 

Při souběžném používání obou USB-A portů je maximální výkon u výstupu na 15 wattech (5V/3A). Následně samotné dobití klasickou 10W nabíječkou trvá dlouhých 11 hodin, ale na pouhých 4,5 hodiny se dostanete, když použijete 45W nabíječku. Oficiální prodej začíná v těchto dnech za cenu od 29 dolarů (tj. cca 651 Kč). K dispozici bude pouze jedna barevná varianta, a to černá.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat