Samsung Galaxy S10 X má podporovat 5G sítě

Samsung Galaxy S10 X má podporovat 5G sítě
2019-01-21T06:44:00+02:00
• 21. 1. 2019

Poslední spekulace nejsou staré ani jeden týden a již se k nim připojuje další menší várka nových informaci, které tentokrát přináší korejský server ETNews. V souvislosti s postupným nasazováním 5G sítě u mobilních operátorů bude výrobce ihned připraven podporovat tuto technologii. Nicméně pokud si brousíte zuby na jeden ze tří očekávaných modelů, tak s největší pravděpodobností můžete být zklamáni.

Samsung Galaxy S10 – všechny tři verze na jednom obrázku

Tři plus jedna

Zatímco první trojice telefonů se má mezi sebou rozlišovat hlavně počtem a umístěním snímačů fotoaparátů, tak do popředí teď vstupuje čtvrtý zástupce s názvem Galaxy S10 X, který se údajně stane nejlepším zařízením v historii firmy. Samsung by měl také oslavovat 10tileté výročí celé série Galaxy S, přičemž přidané písmeno X by mělo vyjadřovat slova „eXpansion“ a „eXperience“ (rozšíření, zkušenost).

Ze zveřejněných specifikací lze zmínit 6,7palcový Super AMOLED displej se čtečkou otisků prstů pod ním, dva selfie snímače, čtyři hlavní fotoaparáty, více než 10 GB u paměti RAM, 1TB úložiště pro vlastní data či 5 000mAh baterie. Avšak prodejní cena má atakovat astronomickou hranici 1 600 dolarů (tj. cca 36 019 Kč). Závěrem zůstává otázkou, kdy dojde k odhalení, neboť se hovoří o 20. únoru nebo až 29. březnu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat