Pandora Voice Mode aneb nový hlasový asistent

Pandora Voice Mode aneb nový hlasový asistent
2019-01-18T14:29:29+02:00
• 18. 1. 2019

Málokdo ví, že Pandora je jedna z nejstarších společností, která se pohybuje na trhu se streamovanou hudbou. Stejnojmenná společnost dokonce nedávno oznámila, že vyvinula svého vlastního hlasového asistenta, který nese název Pandora Voice Mode. Co všechno dokáže, se dozvíte v odstavcích níže. 

Pandora Voice Mode zvládne složitější úkoly

Nový hlasový asistent je k dispozici nejen pro operační systém Android, ale také konkurenční iOS. Novinka bude navíc zpřístupněna platícím i neplatícím uživatelům, což je samozřejmě skvělou informací. Pandora navíc svého asistenta vyvinula tak, aby uživatelům nabídl možnosti hands-free a podobně. 

Pandora Voice Mode dokáže i zpracovávat mnoho různých požadavků, a to díky technologie Natural Language Understanding. Jakmile se přepnete do režimu pro hlasového asistenta, budete mít k dispozici hlavní ovládací část aplikace – změna stanic, přeskakování nebo pozastavení přehrávané hudby, změna hlasitosti a další. 

Pandora dokáže ale zpracovávat i složitější úkoly, jako je například „zahraj mi skladby pro trénování“ nebo „zahraj mi skladby, které se mi líbí“. Veškeré příkazy můžete ale zadávat ve chvíli, kdy vyvoláte asistenta. Stačí zahlásit „Hey Pandora“ a s úkolováním můžete začít. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat