Gihosoft Free Android Data Recovery zachrání vaše data z telefonu! sponzorovaný článek

Gihosoft Free Android Data Recovery zachrání vaše data z telefonu! [sponzorovaný článek]
2019-01-06T20:13:04+02:00
• 5. 1. 2019

V tomto článku bychom vám rádi představili program pod názvem Gihosoft Free Android Data Recovery, který jsme měli možnost vyzkoušet na základě doporučení. Jaké jsou klady a zápory této aplikace, rozdíly mezi placenou a zdarma verzí? To zjistíte v této publikaci.

Ihned na začátku článku zmíníme, že program dokáže obnovit opravdu velké množství typů dat. V multimediální části zvládne bez problému Gihosoft Free Android Data Recovery obnovit fotografie, hudbu či video.

Co se dokumentů týká, bavíme se o souborech typu Word. Excel, PPT, PDF, TXT, archivy a podobně. To ale není vše. Gihosoft Free Android Data Recovery obnovuje také SMS zprávy, seznamy kontaktů či dokonce také historii hovorů. Pokud budete potřebovat obnovit historii chatu aplikace WhatsApp či Viber, stačí jednoduše použít program Gihosoft Free Android Data Recovery. Jak ale se vším začít?

Gihosoft Free Android Data Recovery a první krůčky

Nejrpve si program stáhněte, a to přímo z tohoto odkazu. Instalační balíček samozřejmě rozbalte ve svém počítači s operačním systémem Windows či macOS. Jakmile se aplikace stáhne a nainstaluje, spusťte ji a zaškrtněte typy dat, které chcete obnovit. 

Výběr souborů

Pro výběr typů souborů musíte připojit ke svému počítači vaše mobilní zařízení, a to pomocí USB kabelu. Následně spusťte v aplikaci proces vyhledávání. Veškeré soubory, které byly jednou odstraněny, budou k dispozici a seřazeny do následujících kategorií – kontakty, video, audio, dokumenty a podobně. 

Obnova ztracených souborů

Velmi jednoduchým způsobem si můžete prohlédnout veškeré soubory, které jste na svém mobilním telefonu s operačním systémem Android smazali. Pokud některý ze souborů chcete obnovit, stačí jej označit a spustit proces obnovy (tlačítko Obnovit). Soubory pak budou okamžitě uloženy na určeném místě. 

Gihosoft Free Android Data Recovery je k dispozici ve dvou variantách – Free a PRO. Zatímco Free verze je zcela zdarma, za PRO verzi si zaplatíte 49,95 amerických dolarů. Hlavní rozdíly mezi těmito produkty jsou v dostupné funkcionalitě. 

Verze PRO zvládne obnovit:

  • Seznam kontaktů
  • Obrázky a videa v původní kvalitě
  • SMS zprávy
  • Korespondenci WhatsApp a Viber

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat