Apple pořádá soutěž, díky které se může váš snímek dostat na billboardy

Apple pořádá soutěž, díky které se může váš snímek dostat na billboardy
2019-01-24T16:44:35+02:00
• 24. 1. 2019

Společnost Apple již delší dobu patří mezi výrobce, jehož mobilní telefony nabízejí fotoaparáty řadící se mezi světovou špičku. Samozřejmě se v minulosti musel Apple potýkat s nepříjemnými problémy, například u modelů XS a XS Max fotoaparát až příliš agresivně retušoval objekty, zejména pak obličeje. Vše nakonec ale opravila aktualizace iOS. 

Apple pro vás má velkou výzvu

Samotný Apple o svých kvalitách ví, proto se nyní rozhodl uspořádat akci pod názvem Shot on iPhone. Nejedná se o akci, díky které byste získali zlevněné produkty, ale o jedinečnou příležitost, jak se můžou vaše fotografie pořízené iPhonem dostat až na billboardy. 

Této soutěže se může zúčastnit každý majitel mobilního telefonu s logem nakousnutého jablka. Do celé výzvy se pak můžete zapojit tak, že na sociální síti, jako je Instagram či Twitter, zveřejníte fotografii s hashtagem #ShotOniPhone. 

Pokud však nepreferujete tento typ sociálních sítí, můžete se samozřejmě zapojit i skrze korespondenci. Stačí vaší fotografii pojmenovat „jmeno_prijmeni_modeliphonu“ a odeslat ji na shotoniphone@apple.com. Snímek můžete samozřejmě upravit skrze aplikace třetích stran.

Hlavní podmínkou pro účast je být starší 18 let. Fotografie můžete společnosti Apple posílat až do 7. února, tudíž máte ještě dostatek času na promyšlení a vytvoření nového snímku. Společnost Apple následně vybere 10 nejlepších fotografií, které následně budou zveřejněny na billboardech ve vybraných městech.

O výběr nejlepších snímků se pak postarají známé tváře profesionálního fotografování a zásupci společnosti Apple. V porotě bude nejen Pete Souza, ale také Phil Schiller či Brooks Kraft. 

Zdroje: apple.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat