Samsung investuje 40 milionů do her od Niantic

Samsung investuje 40 milionů do her od Niantic
2018-12-04T09:00:03+02:00
• 4. 12. 2018

Ještě do konce tohoto roku bychom se měli dočkat uzavření velké spolupráce mezi společnostmi Samsung a Niantic Inc., která začne vyvíjet speciální obsah pro chytré telefony ze série Galaxy. Tuto informaci jako první publikoval zahraniční server The Inquirer, k němuž se dostaly od anonymního zdroje z nitra jihokorejské firmy. Americké studio už zná způsob, jak získané finance využije během příštího roku.

Harry Potter a Ingress

Nejnovější zprávy hovoří o investici ve výši 40 milionů dolarů do hry kolem Harryho Pottra ve speciálním zpracování, kdy S-Pen bude fungovat jako kouzelnická hůlka. Avšak v současnosti se neví, zda půjde o zcela novou hru, či jen o upravený dodatek k připravované hře Harry Potter: Wizards Unite. Součástí dohody má být také populární hra Ingress. V minulosti si Samsung už zajistil časovou exkluzivitu například ke hře Fortnite od Epic Games.

Bohužel hru Pokémon Go se nepodařilo vyjednat, jelikož Niantic Inc. drží licenci pod „super ochranou“, a proto nesouhlasí se zapojením do vznikajícího partnerství. Každopádně vývojářské firmě nyní přijdou jakékoliv finance vhod, protože chtějí úplně poprvé vydat veřejnou nabídku akcií (IPO). První hmatatelný výsledek může přijít během únorového veletrhu MWC v Barceloně, kde Samsung zřejmě odhalí nový model Galaxy S10.

Zdroje: theinquirer.net, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat