Huawei připravuje model Enjoy 9

Huawei připravuje model Enjoy 9
2018-12-04T07:44:19+02:00
• 4. 12. 2018
1

Společnost Huawei zanedlouho oznámí mobilní novinku s názvem Enjoy 9 skrývající se pod kódovým označením DUB-AL00 a v aktuálním portfoliu doplní již dostupného zástupce v provedení Plus. Čínský výrobce nedokázal před širokou veřejností uhlídat jak vnitřní specifikace, tak jeho možnou podobu. Předpokládaná cena bude telefon zařazovat do střední třídy, kde ho čeká spousta podobně vybavených modelů.

Nemá čím překvapit

Přední panel zabere 6,26palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů a 8megapixelovou kamerku umístěnou v typickém výřezu obrazovky. Hardwarovou část zastoupí asi osmijádrový procesor Snapdragon 450 od Qualcommu s dvěma konfiguracemi – 3GB RAM + 32GB úložiště nebo 4GB RAM + 64GB úložiště. Následně zdířka pro paměťovou microSD kartu dokáže zvýšit kapacitu úložiště až o 512 GB.

Vzadu lze vyhlížet dva hlavní senzory fotoaparátu ve složení 13 + 2 MPx, LED blesk pro přisvětlení snímků či baterii o velikosti 4 000 mAh. Snímač otisků prstů byl tentokrát zcela vynechán. Mezi zbývající prvky výbavy patří microUSB port, funkce dual-SIM a platforma EMUI 8.2 založená na Androidu 8.1 Oreo. K prodejcům se dostanou celkem čtyři barevné varianty (Magic Night Black, Coral Red, Aurora Blue, Aurora Purple) za cenu okolo 220 dolarů (tj. cca 5 024 Kč) za 4GB RAM/64GB variantu.

Zdroje: slashleaks.com, surfing.hicdma.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 4. 12. 2018, 8:59

Proč mi to připomíná Sharp? ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat