Gameloft chystá novou LEGO hru na rok 2019

Gameloft chystá novou LEGO hru na rok 2019
2018-12-17T07:49:17+02:00
• 17. 12. 2018

Postavičky ze stavebnice LEGO se dočkají nového zpracování v podobě hry pro chytrá zařízení a postaví se za ni přímo vývojáři z jednoho nejznámějšího studia, kterým je právě Gameloft. Vydavatelství původem z Francie oznámilo uzavření významného partnerství, přesto nikdo neprozradil žádné podrobné detaily ze smlouvy. Nicméně získaná licence určitě zajistí kvalitní přenos oblíbených figurek na mobilní obrazovky.

Hra shrne 40 let

Firma se dohodla na získání práv s majiteli z Dánska a někdy během příštího roku tedy dorazí hra, kterou zatím komentují jako přenesení 40 let LEGO mini figurek a vesmírů do mobilů. To o mnohém vypovídá, ale údajně půjde o epická dobrodružství oslavující legendární série LEGO. Pokud jste měli v minulosti nějaké oblíbené hrdiny nebo celé sady z LEGO, tak si s nimi rozhodně budete moci znovu zahrát.

Momentálně jsou potvrzené následující postavy – Captain Red Beard (set 6270 z roku 1989), Red Classic Spaceman (rok 1978) a Hot Dog Man (série 13 z roku 2015). V příštích měsících chce Gameloft postupně odhalovat bližší informace včetně dalších ztvárněných postav. Nám v tuto chvíli bohužel nezbývá nic jiného než doufat, že u hry využijí veškeré zkušenosti nasbírané z populárních titulů, jako je Asphalt, The Amazing Spider-Man, Modern Combat či Gangstar.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat